Skog og vedutstyr / Kellfri / Ny Kellfri Flishugger 100

Kjøp og salg av nytt eller brukt skog og vedutstyr. Her har du en liste over alle nye eller brukte skog og vedutstyr annonser på Anlast. Anlast er en av Norges største markedsplasser for kjøp og salg av nye og brukte skog og vedutstyrer. Hvis du ikke finner skog og vedutstyren du søker, kan du sette inn en skog og vedutstyr ønskes kjøpt annonse.

 
14.01.2020 09:37
Inaktiv annonse

Ny Kellfri Flishugger 100 AnLast Kode: #131701

bilde
bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde bilde

Kellfri Flishugger 100

Inaktiv annonse

Pris: 11.900 NOK


Informasjon

Kategori :  Kellfri Skog og vedutstyr
Type :  Selges - Ny
Modell :  Kellfri Flishugger 100
Årsmodell :  2020
 
 
Netto vekt :  190 kg
 

Beskrivelse

Kellfri flishugger 100

Kellfri flishugger 100 fliser opp trebiter, ukurant ved, kvister og greiner, til bruk som brensel ved opptenning, til å dekke kjøkkenhager, underlag for treningsbaner, kompost mm. Enkel og kraftig konstruksjon uten kilerem for problemfri drift. Flishuggeren monteres på traktorens trepunktsfeste. Utkastdelen er vridbar. Fliser tre med maks. 100 mm i stammediameter og kratt opptil 250 mm. Maskinen leveres som standard med kraftoverføringsaksel med brytebolt.

Vinekelen på innmatingen gjør at den trekker virket inn sjøl. En viktig detalj og se på når man skal velge flishugger uten hyd inntrekk.

TEKNISK SPESIFIKASJON 

  • Drivverk Direkte 
  • Effektbehov 30-45 hk 
  • Huggeskive 635 mm 
  • L x B x H 1016 x 1067 x 1524 mm
  • Turtall 540/1000 o/min 
  • Vekt 190 kg

Vår kunnskap og kompetanse er bygget på lang erfaring fra service bruk og salg av lanbruks redskaper og anlegsmaskiner. Vi har satser på produkter som fungerer i praksis, med høy kvalitet, god driftssikkerhet og riktig pris. Og ikke minst vi vil selge deg noe du blir fornøyd med. Hos oss vil du kunne gjøre en god handel og oppleve førsteklasses kundeservice, vi skaffer det meste til jord og skog.

Vi er behjelpelige med frakt! 

Vi vet hva som fungerer!

 

Glåmdal Maskin AS der detaljene teller!

Søkeord: Flishugger, flis, huggerAnLast tar forbehold om at Annonsen kan inneholde mangler eller feil opplysninger. Fullstendige opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.Nyeste fra brukeren

Glåmdal Maskin AS Logo

Kontaktinformasjon

Glåmdal Maskin AS

2261
KIRKENÆR
Telefon:
Mobil:

  Les om sikker handel     Rapporter annonsen  

Vis flere annonser fra forhandler Hjemmeside

Kontaktperson

Anders BaardsethSalgssted

Pob 13

2261 KIRKENÆR


 


 
Tilbud på finansiering