Tilbehør / Brukt Polytunnel Drivhus 4x10,6x2m, 42,4m² Grønn 2019

Her har du en liste over alle brukte diverse jord og skogbruksmaskiner annonser på Anlast. Hvis du ikke finner jordbruksmaskinen eller skogbruksmaskinen du søker, kan du sette inn en ønskes kjøpt annonse.

 
16.12.2019 15:12

Brukt Polytunnel Drivhus 4x10,6x2m, 42,4m² Grønn 2019AnLast Kode: #129107

bilde
bilde bilde bilde bilde bilde

Polytunnel Drivhus 4x10,6x2m, 42,4m² Grønn 2019

Pris: 3.692 NOK


Informasjon

Kategori :  Brukt Tilbehør
Type :  Selges - Brukt
Modell :   Polytunnel Drivhus 4x10,6x2m,
Årsmodell :  2019
 
 
 

Beskrivelse

Polytunnel drivhus gir perfekte vekstforhold for alle slags planter – frukt, grønnsaker og blomster. Transparent material med 8 seksjoner, netting vinduer og en dør i hver ende. Spesielt utviklet overtrekk for optimale vekstforhold.

Bredde: 4,00 m.
Lengde: 10,60 m.
Sidehøyde: 1,00 m.
Mønehøyde: 2,00 m.
Port (B x H):0,78x1,82 m.
Materiale: Polyetylen 140g/m²
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør/fittings: 25x0,6mm
Farge: Grønn
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: Vannavvisende
Vekt: 67 kg.

8 seksjoner
8 netting vinduer med tildekking som kan rulles opp
Dør i hver ende som gir god ventilasjon
Anti UV Beskyttelse
Spesielt utviklet overtrekk for optimale vekstforhold
 
Se frem til vakre planter, frukt og grønnsaker i høy kvalitet! Polytunnel drivhus gir deg planter med perfekte vekstforhold og utvider vekstsesongen!
 
Dancovers Polytunnel drivhus gir deg anledning til å nyte hagearbeidet fra tidlig vår til godt utpå høsten. Se frem til å gå inn i ditt eget drivhus fylt med vakre planter du har dyrket selv. Å dyrke sin egen avling er flott, og det å kunne servere dine egne grønnsaker til familien er en fantastisk følelse.

Begynn å dyrke ditt eget i dag og nyt fordelene med et polytunnel drivhus!

Hvordan få mest mulig ut av polytunnel-drivhus

Vær oppmerksom på at utvalget av polytunnel-drivhus er tiltenkte som sesongkonstruksjoner kun til bruk fra tidlig vår til sensommer/tidlig høst avhengig av været. Årsaken til denne begrensningen er at et polytunnel-drivhus er en lett konstruksjon – i motsetning til f.eks. drivhusene med aluminiumsrammer og polykarbonatpaneler. Tunneldrivhusene er ikke laget for å tåle kraftig vind, mye regn eller snø. Les våre sikkerhetsanbefalinger.

Stormduk til sikring av polytunnel-drivhus

Du må sikre polytunnel-drivhuset når du setter det opp. Alle polytunnel-drivhusene har overskudd av duk langs kanten mot bakken – selv de variantene der du tilpasser duken selv!
Dette overskuddet kalles stormduk, og du må enten grave ned stormduken eller plassere tunge gjenstander på duken for å veie ned drivhuset av sikkerhetsgrunner.

Dancovers eksperttips: Polytunnel drivhus fra Dancover er flotte til å dyrke en rekke forskjellige planter. Huske å vanne ofte, ventiler så mye som mulig og høst avlingen din jevnlig! Det er ekstremt viktig at du holder duken på polytunnel-drivhuset strukket og stramt hele tiden. Hvis ikke kan du risikere at regnvann samler seg på taket av drivhuset, som kan forårsake at drivhuset kollapser.AnLast tar forbehold om at Annonsen kan inneholde mangler eller feil opplysninger. Fullstendige opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.Nyeste fra brukeren

Dancover Logo

Kontaktinformasjon

Dancover

3150
Nordre Strandvej 119 G
Telefon:

  Les om sikker handel     Rapporter annonsen  

Vis flere annonser fra forhandler Hjemmeside

Kontaktperson

Kundeservice DancoverSalgssted

Nordre Strandvej 119 G

3150 Nordre Strandvej 119 G

Danmark


 


 
Tilbud på finansiering