Verneutstyr / Ny Garasjetelt 2,4x6x2,3m Lagertelt Grå

Kjøp og salg av nytt eller brukt verneutstyr. Her har du en liste over alle nye eller brukte verneutstyr annonser på Anlast. Anlast er en av Norges største markedsplasser for kjøp og salg av nytt og brukt verneutstyr. Hvis du ikke finner verneutstyret du søker, kan du sette inn en verneutstyr ønskes kjøpt annonse.

 
13.03.2019 11:17

Ny Garasjetelt 2,4x6x2,3m Lagertelt GråAnLast Kode: #116655

bilde
bilde bilde

Garasjetelt 2,4x6x2,3m Lagertelt Grå

Pris: 3.159 NOK


Informasjon

Kategori :   Verneutstyr
Type :  Selges - Ny
Modell :   Garasjetelt 2,4x6x2,3m Lagerte
 
 
 

Beskrivelse

OPPBEVARINGSTELT PRO 2,4X6X2,34M PE, GRÅ

Oppbevaringstelt for alle typer lagring, når du ønsker en fleksibel, trygg og rimelig løsning som kan settes opp nesten overalt. Den galvaniserte stålrammen og den vanntette duken sikrer god holdbarhet og optimal lagring! Kraftige stropper for å sikre duken til bunnrammen.

Bredde: 2,40 m.
Lengde: 6,00 m.
Sidehøyde: 1,90 m.
Kipphøyde: 2,34 m.
Port (B x H): 2,4/1,6x1,8 m.
Takduk: Kraftig polyetylen duk 300 g/m²
Sideduk: Kraftig polyetylen duk 300 g/m²
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør / fittings: 32x1,2mm + 25x1,1mm
Farge: Grå
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 80 kg.
Inkludert: Jordspyd

- Rimelig og fleksibel løsning
- Lagring av materialer, verktøy, hagetraktor, sykler, tilhengere osv
- Solid, vanntett duk
- Kraftige stropper for sikker montering
- God hodehøyde
- 2 dører sikrer god tilgang
- UV-motstandsdyktig duk

Oppbevaringstelt er fleksible og perfekte for et stort antall lagerløsninger

Oppbevaringstelt er fleksible og beskytter hagemaskineri, sykler, tilhengere, bygningsmaterialer osv. fra været. De funksjonelle oppbevaringsteltene er enkle å montere og å sette opp og de vil på kort tid gi deg mye ekstra lagerplass – til markedets beste pris.

Oppbevaringsteltene har en solid konstruksjon

Oppbevaringstelt er laget av galvaniserte stålrør med en korrosjonsbehandlet overflate. Bunnstengene er festet til bakken med pluggene som følger med for å sikre oppbevaringsteltet mot sterk vind. I tillegg har presenningen stormduk på begge sider som beskytter mot sidevind. Stormduken må graves ned i bakkes og dekkes med tung stein eller annet tungt materiale. Oppbevaringsteltene kan også settes opp på betongflater ved å bruke ekspansjonsbolter, hvis du ønsker en mer permanent løsning. Døren som er laget av presenningsmateriale sikrer enkel adkomst, og når du ønsker å fri adkomst i sammenheng med hagearbeid eller tilsvarende kan du ha døren helt åpen for så lenge du måtte ønske.

Oppbevaringsteltet og duken

Presenningen er laget av PE-materiale (polyetylen) og laget av en 3-lags konstruksjon belagt på begge sider. Innebygget ‘rift-stopp’ effekt vil hindre en mulig rift til å utvikle seg videre. Presenningen er UV-motstandsdyktig som gir god holdbarhet og god beskyttelse av det som er lagret i teltet.

Dancover ekspertråd

Gi dine lagrede gjenstander den optimale beskyttelsen og kjøp en solid underlag til Oppbevaringsteltet, eller velg ‘luksusløsningen’ med et fast plastgulv. Underlaget gir den perfekte beskyttelsen mot fukt, kondens, smuss og støv – og den hindrer fuktigheten fra å bygge seg opp. Et underlag er en effektiv og rimelig løsning som vil ta godt vare på det du har lagret.

Pris inkl. MVA, toll og innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.AnLast tar forbehold om at Annonsen kan inneholde mangler eller feil opplysninger. Fullstendige opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.Nyeste fra brukeren

Dancover Logo

Kontaktinformasjon

Dancover

3150
Nordre Strandvej 119 G
Telefon:

  Les om sikker handel     Rapporter annonsen  

Vis flere annonser fra forhandler Hjemmeside

Kontaktperson

Kundeservice DancoverSalgssted

Nordre Strandvej 119 G

3150 Nordre Strandvej 119 G

DanmarkKlikk her for større kart.